DETROIT SQUARE PIZZA

Recentebeoordeling


5 sterren uit 33 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Detroit Square Pizza. Meer weten? Ontdek meer

26 okt 2022 om 23:56 Mmmmh lekkah ervaring ewa
17 okt 2022 om 20:55 1 van de 2 beste pizza ervaringen in mijn leven!
15 sep 2022 om 23:59 De reviews spreken voor zich. Absolute aanrader!
2 sep 2022 om 23:48 Good
17 aug 2022 om 19:30 Heel lekker
13 aug 2022 om 17:21 De pizza was perfect! Super luchtig en krokant. Ook de service was top. Echt een aanrader voor als je een keer wat nieuws wilt proberen!!
29 jul 2022 om 0:37 Echt een unieke pizza ervaring. Ken eigenlijk niets anders wat er ook maar een beetje op lijkt. Was eigenlijk altijd meer fan van een dunne bodem, tot ik de Detroit probeerde. De Detroit is namelijk erg luchtig, maar toch lekker krokant!!
24 jul 2022 om 0:11 Niet perse slecht van smaak maar echt extreem vettig. Liep door de kartonnen doos door zelfs. Had genoeg na 1 stuk terwijl het van van men handen liep. Bezorging top en zeer vriendelijk
9 jul 2022 om 22:40 Ik was zéér tevreden! De pizza was lekker (:
7 jul 2022 om 20:30 Delicious.
28 jun 2022 om 22:11 Oooh my God the best thing I have eaten in months in Antwerpen. Every thing was soooo soooooo good finger licking food
23 jun 2022 om 10:58 Pffff sheees this food was A-Amazing. The chicken tenders were juicy and nice and crispy. Then the pizza itself tasted so good.