DETROIT SQUARE PIZZA

DETROIT SQUARE PIZZA Detroit Square Pizza

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 24 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Detroit Square Pizza. Meer weten? Ontdek meer

13 aug 2022 om 17:21 De pizza was perfect! Super luchtig en krokant. Ook de service was top. Echt een aanrader voor als je een keer wat nieuws wilt proberen!!
29 jul 2022 om 0:37 Echt een unieke pizza ervaring. Ken eigenlijk niets anders wat er ook maar een beetje op lijkt. Was eigenlijk altijd meer fan van een dunne bodem, tot ik de Detroit probeerde. De Detroit is namelijk erg luchtig, maar toch lekker krokant!!
24 jul 2022 om 0:11 Niet perse slecht van smaak maar echt extreem vettig. Liep door de kartonnen doos door zelfs. Had genoeg na 1 stuk terwijl het van van men handen liep. Bezorging top en zeer vriendelijk
9 jul 2022 om 22:40 Ik was zéér tevreden! De pizza was lekker (:
7 jul 2022 om 20:30 Delicious.
28 jun 2022 om 22:11 Oooh my God the best thing I have eaten in months in Antwerpen. Every thing was soooo soooooo good finger licking food
23 jun 2022 om 10:58 Pffff sheees this food was A-Amazing. The chicken tenders were juicy and nice and crispy. Then the pizza itself tasted so good.
17 jun 2022 om 19:15 Voor mensen die van dikke bodems houden is dit echt hemels!!! Super lekkere bodem ook nog eens. Zullen zeker nog eens bestellen!!
11 jun 2022 om 19:19 Great food, great service. There was a little mix up where my veggie garden got switched with a bbq meat, but the restaurant very kindly sent a new pizza for free. (The meat lover in the house was very happy with the surprise extra pizza.)
9 jun 2022 om 23:14 De kaaskorst is echt fantastisch!! Ik heb de detroit classic genomen en die was heerlijk met de saus aan de bovenkant.
20 mei 2022 om 22:40 Heerlijke pizza’s! Wat een top service! Zeker een aanrader voor iedereen. Bedankje me later.
19 mei 2022 om 10:18 Top pizza zeer lekker